lauantai 9. helmikuuta 2013

Kevätkö se tuli?

Aurinko paistaa niin kauniisti, mutta sää on kylmä! Ensi viikolla aloitan juoksutreenit, kesällä pinkasen taas varttimaratonin (10 km ja risat). Tää urheiluhan lähti mulla hyvin käyntiin. Kuukauden ajan olen säännöllisesti käynyt spinningtunneilla. Seuraavaksi lisään siis juoksun ja pikkuhiljaa salitreenin. Kyllä minusta vielä kampe tulee:)

Urheilun lisäksi aikaa menee matkan suunnitteluun. Lennot on jo varattu Amerikkaan. Jänskättää jo valmiiksi vaikka vasta myöhemmin keväällä lähdetään.

Minulla jäi häiritsemään tällä viikolla esillä ollut "kakkajuttu", eli ylioppilaslehden toimittajat kirjoittivat jutun housuun kakkaamisesta bussissa. Toivon koko ajan, että he kirjoittivat sen vitsillä eivätkä oikeasti tehneet sitä. Mutta bussiyhtiön mukaan penkeistä "löytyi hajua". Mitä helv...?! Miksi? Mikä hyöty? Keskustelun herättäminen? Mitä keskustelua, sitäkö että kaikki ihmettelevät että "mitä helv..."?

Iltasanomien päätoimittajalla oli asiaan järkevä kommentti: kakkaamallakin voi tehdä hyvää journalismia. He olisivat vaikka voineet lojua viikon vanhainkodissa muiden armoilla. Sellaisella jutulla olisi sentään ollut jotain yhteiskunnallista merkitystä. Mutta ei. Kakataan housuun "just because".

Pliiis, anna sen olla vitsi... pliis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti