lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pääsiäisloma!

Tässä sitä odotellaan kesää ja ihanaa rentoutumista terassilla, rannalla tai vaikka vaan muuten vaan hengaillen. Ennen sitä kuitenkin pieni loman tynkä näin keväällä. Lähdemme mieheni kanssa reissaamaan eri puolille Suomea ja pienellä risteilyllä käymään.

Luvassa siis jonkin verran autossa istumista ja käveleskelyä. Huomasin juuri, että vissiin tämä sairaus vaikuttaa jopa lomasuunnitelmiin. Kuulin itseni sanovan "ei ainakaan kovin kauan kun en jaksa" kun kyse oli päivän mittaisesta tapahtumasta, jossa olisi paljon kävelemistä ja seisomista.

Rantalomalla, jolloin lämpötila oli koko ajan n. 40 astetta, kävely oli erittäin hidasta. Sellaisessa lämpötilassa kyllä kuka tahansa väsähtää. Se oli sellaista matelua. Positiivisesti ajateltuna tulee ainakin lomailtua rennosti turhaa energiaa kuluttamatta, vaikka tietenkin välillä tekisi mieli jaksaa vielä vähän enemmän:)

Nyt kuitenkin luvassa aika aktiivinen pääsiäisloma. Pieni tauko tulee bloggailuun ensi viikolla, mutta seuraavalla sitten lisää. Silloin alkaa pieni projekti/kokeilu:) Miten käy emännän kun alkaa kuntoilu pitkän tauon jälkeen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti